Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Андрій Примак Тема: Моя родина

Хвороби карм людей.

 

Все на нашому світі взаємозв'язано і дуже тісно переплетене одне з іншим. Настрій людини  миттєво відбивається на його працездатності і взаємовідношенні з людьми, що оточують його, з навколишнім світом в цілому.  Буває, що все валиться з рук або опускаються руки від неможливості що-небудь зробити.
Недивно, що накопичення карм кожної людини рано чи пізно для нього обернуться хворобами карм. Лікарі розводять руками, а  хворому залишається тільки молитися, віддавати борги карм. Іноді хвороби карм виявляються невиліковними. Карма - це  сукупність вчинків, дій, іншими словами - доля людини. Як правило, те, що карма обтяжило буває від  гріхів, негативних вчинків і думок. Людина живе і не усвідомлює, що рано чи пізно доведеться розплачуватися за свої гріхи.
Існує зв'язок між плотськими задоволеннями,  з одного боку,  і  серйозними хворобами, з іншою. Наприклад, розплата за обман, невиконана обіцянка відгукнеться проблемою в особистому житті і розладом нервової системи, очевидною розплатою за  обжерливість стає розлад шлунку, ожиріння, надмірна вага, хвороби печінки, жовчного міхура, підшлункової залози, порушення обміну речовин. Любителі солодкого вимушені розплачуватися карієсом, дисбактеріозом, алергією, цукровим діабетом. Любителі випити надалі страждають алкоголізмом, хворобами печінки, психічними розладами. Розплатою за розпусту стають  різного роду захворювання статевої сфери людини, що приводять до безпліддя і імпотенції.  Заздрість і злість доводить людину до нервових і психічних розладів, відкладенню каменів у внутрішніх органах, різним больовим синдромам. Гординя приводить до радикулітів,  гриж, остеохондрозів і інших захворювань хребта, до діабету і втрати близьких людей. Людей , що швидко гарячаться і гнівливих, доля карає гіпертонією, ішемічною хворобою серця, стенокардією, інфарктом міокарду, неврастенією, порушенням в роботі кровотворної системи.

Підносячи себе вище за інших чоловік заробляє  алергію і проблеми в особистому житті, надалі повна самота. Засудження людей також є гріхом і несе за собою  різні  хвороби. Легко обговорювати і засуджувати інших людей,  не бачивши власних недоліків, які необхідно  знаходити і  викорінювати. Гріх смутку породжує захворювання внутрішніх органів, нервові розлади, приводить до дисгармонії у взаєминах між подружжям. Скупість, жадність  і надмірна економічність  приводить до судинних захворювань у людини. Пихатість  породжує серцево-судинні захворювання і психічні розлади. Гріх крадіжки полягає в тому, що крадучи у інших, людина втрачатиме щось своє: цінності, гроші, речі. Так, всі хвороби  завжди мають свої причини. І перш ніж  лікувати  ту або іншу хворобу, необхідно з'ясувати причину її появи. 'Прожити' своє життя наново, розкласти все по поличках і переглянути свої погляди на багато що. Адже тільки за якісь діяння  у людини з'являється ті або інші хвороби. Дуже важливо усвідомити, що не хтось насилає  зло і хвороба, а всього цього людина набуває сама  своїми  думками і вчинками. А  іноді хвороба дається для  запобігання, недопущення  больщего зла і упокорювання, як  розповідає  Євангеліє в одній з притч. Йшов якось Христос зі своїми учнями по дорозі і побачили вони людину, що сидить край дороги і що просить милостиню. Людина була безногий від народження. І запитали учні Панове, чому немає ніг у нього?  Ісус відповів: ' Якби у нього були ноги, вогнем і мечем прийшов він на всю землю'. Сенс цієї притчі простий і зрозумілий всім.


І в ув'язненні, якщо ви колись когось  образили і не змогли вибачитися, мучитеся через це, необхідно в думках представити цю людину і  щиро вибачитися у нього і у Бога за те, що ви когось образили. Одного разу може бути і не достатньо, залежно від  ступеня нанесення образи,  означає  буде потрібно неодноразове повторення. Якщо хочете щоб ваше життя було радісним і щасливим, вдалим і спокійним, кожен вечір перед сном постарайтеся пригадати, чи не образили ви когось за минулий день і в думках вибачитеся. Так ви знайдете упевненість в  правильності життєвої позиції, зменшиться витрата  енергії на негативні емоції, а це перший крок  на шляху до  отримання абсолютного здоров'я, і  найголовніше, ваша карма буде в нормі.

26 жовтня 2014


1




  Закрити  
  Закрити